LEDER: Arnfinn Berntsen, mob962 32 888  mail:

NESTLEDER: Ole Gunnar Stenbrenden, mob: 909 17 720  mailDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEM: Kai Kjernsholen, mob: 979 75120  mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEM: Lars Perry Øie, mob909 75 365   mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEM: Arne Hovde, 913 27 755   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VARA 1: Dag Arne Berget, 915 40558  mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VARA 2: Ingunn Sømåen, 959 41428  mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.