Mjøsprøve I 2. - 4.oktober 2020!

Så er Mjøsprøve 1 2020 historie☺️ I forkant var vi alle spente på hvordan dette skulle bli, når vi så på værmeldingen. Men heldigvis ble det mye bedre enn fryktet, og regnet holdt seg stort sett unna. Fuglemengden har variert litt fra dag til dag, da lørdagen utpekte seg litt med at fuglene hadde gjemt seg. (Bilde: 1.VK CK finale til Vestviddas Dft Vestavind, e/f: Rune Magnussen og 2.VK finale til Setpoint’s Snuppa, e/f: Ulrik Myrhaug)
Men fredag og søndag fikk de allere fleste sjansene sine. Vi vil takke grunneiere, Vikingskipet motell, kjentmenn, dommere og sponsorer for velviljen dem alle viser - uten disse tingene på plass så blir det dårlig med prøve☺️ Takk også til alle deltagerne som melder på og som kommer til Hamar for å stille hundene sine. Vi er jo tross alt avhengig av dere også!
Totalt i løpet av helgen har det vært 61 stander med oppflukter, i tillegg har det vært 168 sjanser på fugl. Dvs. 239 muligheter på fugl. Det er bare å dressere til neste Mjøsprøve, påmeldingsfristen 05.10.

Vi damene i sekretariatet vil takke prøveleder Kai for nydelige blomster, veldig hyggelig å bli satt pris på.
Da gjenstår det for oss i sekretariatet å takke for ei hyggelig og din helg på Mjøsprøve 1 og på Hamar! Velkommen tilbake!!

Premielister:
pdfPremieliste fredag
pdfPremieliste lørdag
pdfPremieliste søndag
Takk for flotte dager på Hedemarken!

 

 

pdfHistorien om Mjøsprøvene

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------