Rolf Sevendals Minneløp 2018. Sømådalen. UK/AK alle dager, VK kval fredag. CACIT
Prøveleder Lars Perry Øie, Tlf: 909 75365, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Startkontingent: 450/500
WEBpåmelding, frist: 04.04.2018

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da er Rolf Sevendals Minneløp 2017 historie! Vi i sekretariatet vil takke sponsorer, fjellstyrene, deltagere og dommere for flotte dager i Sømådalen - uten dere blir det ikke noe prøve! Takk for i år, håper vi sees igjen i 2018!

VK vinnere og dommerepdfDreiebok_RSM 2017

pdfFullstendig_premieliste

1. VK finale til A-Myrtell Av Brandsegg Søndre e/f: Rune Fossum
2. VK finale til Myrteigen's Frøy e: Anne Guri Stokkli Haugvold, f: Odd Arild Haugvold 

Hedmark og Oppland fuglehundklubb gratulerer!

Referat: Det 24. Rolf Sevendals Minneløp som ble arrangert helgen 21. – 23. april 2017 er nå historie. Prøven ble arrangert i terreng Fjellstyrene i Engerdal, Tolga og Os hadde stilt til rådighet . I tillegg hadde vi også i år avtale med 2 private grunneiere. Uten disse Fjellstyrer’s og private grunneieres velvillighet ville vi ikke kunnet gjennomføre en jaktprøve av denne størrelsen.

I år var det rekordstor påmelding med til sammen 667 påmeldte ekvipasjer. De som var heldige med trekningen skulle ut å måle krefter fredag i 6 VK kvalifiserings og 5 UK/AK, lørdag i 9 UK/AK og søndag i 10 UK/AK partier. Lørdag var det 3 VK semifinale partier. Rypebestanden var i år svært mye bedre enn de siste årene. De fleste ekvipasjene hadde sine muligheter, men dessverre var ikke været helt på vår side. Vind med styrke opptil 17 – 18 m/sek gjorde forholdene vanskelige for hundene. Det ble delt ut 82 premier. I finalen søndag ble vinner av Sølvrypen SV A-Myrtel Av Brandsegg Søndre med Rune Fossum som fører. I finalen ble 2 ekvipasjer premiert. Gratulerer.

Prøvens NKK representanter var Stein Sorknes og Steinar Sørlie. På Skogtun hvor sekretariatet holdt til var Grete og Odd Sømåen vertskap og serverte forfriskninger, frokost og middag til dommere og prøvedeltagere til alles fulle tilfredshet. Dommere og inviterte, til sammen 45 personer hygget seg med rakfisk og spekemat i et uformell møte på fredag. Tradisjonens tro var også jaktprøvemiddagen på Skogtun. Her hadde 100 gjester funnet seg vel til rette og det ble servert finnbiff og karamellpudding samt kaffe. Prøveledelsen satte pris på at ledere i Engerdal, Tolga og Os fjellstyrer var tilstede på jaktprøvemiddagen. Under kaffen ble det foretatt premieutdeling og finalepartiet ble presentert.

Finalen ble dømt av Stein Sorknes og Halvar Rødsjø For å kunne gjennomføre en jaktprøve er vi avhengige av mange at dommere som stiller opp. Hele 41 var med og dømte en eller flere dager. Mange takk til dere alle. En stor takk til prøvens sponsorer, Eukanuba og Magnor Glassverk En stor takk rettes også til Fjellstyrer og private grunneiere for at vi kan benytte deres terreng. Prøveleder takker Anne-Grethe Sætrang, Lars Perry Øie, Anne Lene Andersen, Ole Stenbrenden , Ingunn Sømåen, Pål Åge Joten og foreningens nye leder Roar Lundby for hjelp i sekretariatet og å holde orden på Facebook og foreningens hjemmeside samt sist men ikke minst holdt hodet kaldt når det kokte som verst. Takk for i år og velkommen til RSM 2018.
Morten Sørensen

pdfHistorien om Rolf Sevendals minneløp